lunes, 31 de mayo de 2010

La prestatgeria

Què es la prestatgeria?


La prestatgeria digital de la XTEC és un servei que permet crear llibres virtuals amb aportacions de diferents persones.

La prestatgeria digital de la XTEC és un recurs ofert als centres docents que els permet crear llibres virtuals amb continguts diversos i per a diferents finalitats.

Cada centre pot tenir tants llibres com cregui oportú i, a dins de cadascun d'ells, pot crear tants capítols com calgui. Els capítols estan formats per pàgines que corresponen a les entrades del llibre. Els llibres poden presentar-se en diferents idiomes i formats.

Només els centres i els CRP, identificats mitjançant l'adreça de correu del centre i la contrasenya corresponent, poden crear llibres i designar un usuari/ària XTEC que els administri.

Els llibres es divideixen en capítols. Per a cada un d'ells, es poden definir 4 tipus d'accés per a un usuari/ària, que són: Sense accés (cal entrar prèviament i ser una persona autoritzada), Només lectura, pot publicar amb aprovació prèvia i pot publicar sense aprovació prèvia. D'aquesta manera, diferents persones poden escriure diversos capítols simultàniament.

Els llibres es poden llegir sense haver d'entrar a l'aplicació, excepte en els capítols sense accés, de manera que qualsevol persona pot veure'n el contingut. Podeu llegir algun llibre aquí.

La prestatgeria digital està destinada a la comunitat educativa de Catalunya. Per accedir a aquest servei, cal activar-lo prèviament. L'opció Inscriu-te al servei del menú de la pàgina inicial permet accedir al formulari.



1 comentarios:

Sun dijo...

No sabia que existia aquest recurs. Si s'aprofita bé pot ser una gran eina!

Publicar un comentario